Van PiecebyPeace naar The SacRed Thread

Gepubliceerd op 30 juli 2023 om 14:54

Ok ....here we are....

Op 11-07-2023......heb ik de naamswijziging doorgegeven aan de KVK en mijn Etsy shop naam aangepast, dus last but not least de #socials en het 'officieel' maken. (Ik vergat FB uiteraard ).

PiecebyPeace is nu: The SacRed Thread

Moet dat nou weer in het Engols...?? Waarom kan hut niet gewoon in hut Nederlandsch....

Ja hier heb ik absoluut op gebroed.....en De Rode Draad was voor mij net zo treffend en alomvattend als wat ik nu heb gekozen, naar het handelsregister stond al bomvol met 'de rode draden'.... en mede daarom heb ik uiteindelijk voor The SacRed Thread gekozen.

Het heeft alles in zich wat ik hier wil (Samen)brengen....het verwijst naarDe Rode Draad die iedereen heeft in het leven.....their reason for being. Dat was als kind al heel duidelijk was....maar waar veel niet aan 'vasthouden' omdat....tja uhh life.....en waar men vaak op latere leeftijd weer naar terug beweegt, omdat dat gewoon bij hen hoort.

De Rode Draad zijnde ....Het Bloed.....De Menstruatie....de Womb.....I mean consider this.....het menstrueren begint bij de eerste bloeding, Menarche en stopt pas (enkele uitzonderingen en omstandigheden daargelaten) na gemiddeld 40 jaar. Een rode draad in het leven inderdaad....

De (rode) draad die men al sinds de prehistorie spint, twijnt, rood verft met meekrap....naaldbindt, weeft, borduurt of sprangt...ancient skill en oercrafts. Oude technieken herbeleven en deze verweven in het alledaagse.

The Sacred ...het gewijde....Ik hou niet van het woord Heilige, omdat er een godsdienstige connotatie aan hangt, maar Sacredness....van het bloed...van het alledaagse, van de creaties die de creatieveling in het leven schept met de handen....

En vast nog meer, maar dat landt dan vast later

Hoe het allemaal vorm gaat krijgen is voor later tijd, wanneer ik ben hersteld van mijn operatie.

Nou ja dat dus....heb er niet lang over na hoeven denken....als ik 'het weet' dan weet ik het. Gewoon die golf nemen, hoe unpolished deze ook is.

Liefs!!

 

JAnneke

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.