Custom Free Bleed/Squirt Deken Stof en Maat Opties!

Gepubliceerd op 3 oktober 2021 om 13:29

Hallo hallo!  Zoals jullie weten maak ik graag unieke, oogstrelende en functionele items en daarom heb ik een speciale listing in het leven geroepen.

De custom Free bleed/squirt deken....deze listing is speciaal voor degenen die graag verrast willen worden door mijn creativiteit, die misschien een wat minder groot budget hebben of voor degenen gewoon die fan zijn van up cycling ;).

Een custom deken bestaat uit een laag (of twee lagen op elkaar) fairtrade/bio katoen, waar ik momenteel een aanzienlijke voorraad van heb (gekregen!), een laag PUL stof en een laag absorberend bamboe/katoen fleece.  De afmetingen en de kleuren van de dekens worden bepaald door de stof die ik op voorraad heb en de kleurencombinatie waar ik op dat moment het meeste voor voel.

Deze dekens zullen over het algemeen wat lager in prijs zijn, omdat ik er stoffen in gebruik die ik in dit geval heb gekregen en weer herbruik (up cycling)..

Check het Winkel gedeelte van mijn site voor up to date opties!

 

Heb je een vraag over custom dekens of een verzoek? neem gerust contact met me op!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.