Indien u een bestelling plaatst bij The SacRed Thread verklaart u uzelf akkoord met onderstaande voorwaarden. 

Een bestelling in onze webshop heeft een betalingsverplichting tot gevolg. U kunt 24 uur per dag een bestelling plaatsen. 

 

Order plaatsen

Zodra u een bestelling hebt geplaatst, ontvangt u per e-mail een orderbevestiging. Op de orderbevestiging vindt u een overzicht van de bestelde artikelen en de kosten hiervan, inclusief eventuele verzendkosten en btw.

 

 Bestellen, betalen en levering van de producten

Alle getoonde artikelen zijn inclusief btw, maar exclusief verzendkosten. Betalen kan via iDeal of Paypal. Lukt het niet om de betaling af te ronden neem dan contact met ons op. 

Zodra het bedrag is ontvangen, wordt uw bestelling zo snel mogelijk verzonden op werkdagen. De bezorgtijd is afhankelijk van PostNL, hier kunnen geen rechten aan ontleend worden. U krijgt een bericht zodra  uw product klaar is en opgehaald kan worden of als uw bestelling verstuurd is. Ook ontvangt u voor de dekens en producten die als (brievenbus)pakket verzonden worden, een Track & Trace code zodat u uw bestelling kunt volgen. Na verzending van uw bestelling heeft The SacRed Thread geen verdere invloed meer op de bezorging ervan en is de verzending afhankelijk van de leveringen en diensten van PostNL.

Bij verlies en/of schade aan uw order tijdens de verzending van brievenbuspost door PostNL is The SacRed Thread niet aansprakelijk. 

U bent zelf verantwoordelijk voor het invoeren van het juiste (bezorg)adres. Mocht uw bestelling bij ons retour komen, omdat PostNL het niet heeft kunnen bezorgen vanwege een onjuist adres, dan is er de mogelijkheid om het -tegen betaling van de verzendkosten- opnieuw door ons te laten versturen. 

 

Verzend- en verpakkingskosten

De verzend- en retourkosten zijn voor de koper. Mocht er sprake zijn van een verkeerd verzonden artikel of andere onjuistheden, neem dan contact op met The SacRed Thread
Voor het verzenden van de bestelling zijn er standaardtarieven. Binnen Nederland hanteren wij de volgende verzendtarieven:

Verzending klein: € 2,50 (kleine, lichte artikelen zoals sieraden)

Klein tot 100 gram: € 3,50 (kleine pad setjes) 

Brievenbuspakje met Track&Trace: € 5,-

Verzending Groot tot 10 kg met T&T: € 7,50 

Voor de verpakkingskosten rekent SacRed Thread in principe niets extra.. Alle liefde, tijd en energie zit al verrekent in de totaalprijs. We proberen daarnaast zoveel mogelijk verpakkingsmaterialen te hergebruiken voor het verzenden van onze items. Ook prefereren we het gebruik van papier tape en vulmiddelen, over het gebruik van plastic tape en vul/beschermmiddelen, maar we ontkomen er niet altijd aan. 

 

Ruilen en retourneren

U hebt veertien dagen bedenktijd met betrekking tot het ruilen/retourneren van uw bestelling. Binnen deze periode kunt u de artikelen bekijken en beoordelen (maar in het geval van pads en dekens, NIET gebruiken). Alleen ongebruikte artikelen kunnen retour. Voor custom bestellingen geldt geen bedenktijd, mocht er alsnog een probleem zijn met een custom product neem dan binnen 14 dagen contact met ons op. De veertien dagen gaan in op de dag van ontvangst van uw bestelling.  

 

Bent u niet tevreden? 

U kunt het artikel aan ons retour zenden, mits deze in onbeschadigde staat en niet gedragen/gebruikt is, in de originele verpakking. Als het artikel niet meer geschikt is voor wederverkoop behoudt SacRed Thread het recht om de retourzending niet te accepteren en/of het volledige bedrag niet retour te storten. 
Voordat u een artikel retour zendt, brengt u SacRed Thread hiervan op de hoogte. Dit kunt u doen door een email te sturen naar janneke@thesacredthread.nl, U ontvangt per email een reactie. Bewaar uw verzendbewijs goed. Als u het artikel wilt ruilen voor iets anders, dan geeft u dit ook door per email aan PiecebyPeace. 
Als u het artikel retour verzendt, kunt u het ruilen voor een ander artikel uit ons assortiment of je betaling retour krijgen. Het bedrag van het geretourneerde artikel zal zo snel mogelijk aan u retour betaald worden. Houd er rekening mee dat bij het retour zenden van artikelen de verzendkosten voor de rekening van de klant zijn. Kosten van beschadigingen en vermissing van de retourzending zijn tevens voor uw eigen rekening.

Bij het ruilen van een artikel voor een andere maat/kleur, neemt SacRed Thread eenmalig de verzendkosten van het opnieuw te versturen artikel voor haar rekening. 

 

Klachten/Garantie

Voor alle artikelen die u bij SacRed Thread koopt, geldt de wettelijke garantie. Dit houdt in dat een artikel in goede staat moet verkeren en bij normaal gebruik naar behoren dient te functioneren.
Heeft u klachten met betrekking tot de geleverde goederen of andere zaken? Neem dan binnen 48 uur contact met mij op en wij zullen er alles aan doen om tot een goede oplossing te komen. Dit kan zijn door vervanging, reparatie of terugbetaling.

 

Prijsafwijkingen 

SacRed Thread behoudt zich het recht voor op prijsafwijkingen. Deze doen zich voor op de ‘zusterpagina’ van SacRed Thread op Etsy. Op Etsy verkopen wij dezelfde artikelen, met afwijkende prijzen.  Deze zijn inclusief de percentuele afdracht die wij moeten maken om via Etsy te verkopen én de verzendkosten binnen Nederland. Daarom wijken de prijzen van dezelfde producten op Etsy af van die op The SacRed Thread.