The SacRed Thread verstuurt vooralsnog alleen binnen Nederland. Wilt u iets vanuit NL naar het buitenland versturen, neem dan direct contact met mij op, dan bespreken we de mogelijkheden.

 

Alle bestellingen worden met grote zorg ingepakt. De kleinere items worden verzonden in enveloppen, middelgrote items (zwaarder dan 350 gram) worden verzonden als brievenbuspakje en grotere items (zoals dekens) worden verzonden als pakketten (van 2 tot 10 kg). Bij bestellingen die zwaarder zijn dan 10 kg zullen geen extra verzendkosten worden gerekend. 

 

Verwerkingstijd, levertijden & kosten

The SacRed Thread vervaardigd met zorg en aandacht al haar producten en heeft dus geen grote voorraad. Omdat wij (ik) een kleinschalige onderneming zijn die ervoor kiest om zo duurzaam mogelijk te produceren zijn er bepaalde items die een langere verwerkingstijd hebben, omdat ze pas na bestelling gemaakt zullen worden.

Dit zijn de zogenaamde PRE-ORDER listings en hieronder vallen de PRE-ORDER Free Bleed Dekens. Dit geldt niet voor alle Free Bleed Dekens die wij aanbieden, maar dit zal nadrukkelijk vermeld worden of dit het geval is (PRE-ORDER) of niet.

 

De verwerkingstijd van de PRE-ORDER bestellingen bedraagt tussen de 2 & 3 weken. Inclusief levertijd kan dat oplopen tot 4 weken. Mocht het zich voordoen dat het langer dan 4 weken duurt, dan stel ik u daarvan op de hoogte.

 

De verwerkingstijd, dus de tijd tussen bestelling en verzending, van de andere items (die reeds op vooraad zijn) bedraagt tussen de 2 en 4 dagen. De leveringstijd hangt af van de drukte (al dan niet) bij PostNL. PiecebyPeace is niet verantwoordelijk voor de diensten die PostNL levert,

 

Verzendkosten

Verzending klein: € 2,50 (kleine, lichte artikelen zoals sieraden)

Klein tot 100 gram: € 3,50 (kleine pad setjes) 

Brievenbuspakje met Track&Trace: € 5,-

Verzending Groot tot 10 kg: € 7,50 

 

Ruilen en retourneren

The SacRed Thread accepteert helaas geen annuleringen, maar mocht u problemen ondervinden met uw bestelling neem contact met ons op.

U hebt veertien dagen bedenktijd met betrekking tot het ruilen/retourneren van uw bestelling. Binnen deze periode kunt u de artikelen bekijken en beoordelen (maar in het geval van pads en dekens, NIET gebruiken). Alleen ongebruikte artikelen kunnen retour.

Voor PRE-ORDER DEKENS geldt; In principe kunt u NIET van uw bestelling afzien, mits u na bestelling problemen/bedenkingen heeft neem dan BINNEN 48 uur contact met ons op. Bezwaren na 48 uur kunnen wij NIET meer accepteren. Wel heeft u dezelfde 14 dagen bedenktijd, met dezelfde voorwaarden, als bij de andere items. De veertien dagen gaan in op de dag van ontvangst van uw bestelling.

U kunt het artikel aan ons retour zenden, mits deze in onbeschadigde staat en niet gedragen/gebruikt is, in de originele verpakking. Als het artikel niet meer geschikt is voor wederverkoop behoudt The SacRed Thread  het recht om de retourzending niet te accepteren en/of het volledige bedrag niet retour te storten. 
Voordat u een artikel retour zendt, brengt u The SacRed Thread  hiervan op de hoogte. Dit kunt u doen door een email te sturen naar janneke@thesacredthread.nl, u ontvangt per email een reactie. Bewaar uw verzendbewijs goed. Als u het artikel wilt ruilen voor iets anders, dan geeft u dit ook door per email aan The SacRed Thread . 
Als u het artikel retour verzendt, kunt u het ruilen voor een ander artikel uit ons assortiment of je betaling retour krijgen. Het bedrag van het geretourneerde artikel zal zo snel mogelijk aan u retour betaald worden. Houd er rekening mee dat bij het retour zenden van artikelen de verzendkosten voor de rekening van de klant zijn. Kosten van beschadigingen en vermissing van de retourzending zijn tevens voor uw eigen rekening.

Bij het ruilen van een artikel voor een andere maat/kleur of een ander item, neemt The SacRed Thread eenmalig de verzendkosten van het opnieuw te versturen artikel voor haar rekening.